Home

Dávkovanie potravín na 1.osobu v gramoch v hrubej hmotnosti, u najčastejšie pripravovaných druhov jedál

Druh jedla Dávky /g/
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Vekové kategórie : 15-18 roč. , dosp .stravník
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Mäso:
hlavné jedlo bez kostí - 90 gr
hlavné jedlo s kosťou - 110 gr
mleté mäso/čevabčiči/ - 90 gr
mleté mäso /karbonátok/ - 80 gr
mäso do polievky - 25 gr
údené mäso bez kostí - 90 gr
rizoto s mäsom - 90gr

Hydina:
hlavné jedlo bez kostí - 90 gr
hlavné jedlo s kosťou - 225 gr

Vnútornosti:
bravčová, kuracia pečeň - 90 gr

Ryba:
rybie filé - 115 gr
karbonátok z ryb.filé - 90 gr
rybie filé na masle - 120 gr

Cestoviny:
hlavné jedlo - 100 gr
príloha - 90 gr

Ryža:
hlavné jedlo - 100 gr
príloha - 85 gr

 
V ziadnom pripade neposielajte emaily na tuto adresu: kos@srobarka.sk